L'Ajuntament de Manresa convoca la concessió d'ajuts destinats a la dinamització econòmica d'empreses i de serveis


21/10/2024

Enguany hi ha dues línies de subvencions, una adreçada a les activitats al Centre Històric i l’altra per a la resta de la ciutat. Les sol·licituds es poden presentar del 22 al 31 d’octubre.


 

L’Ajuntament de Manresa convoca unes subvencions destinades a fomentar la dinamització econòmica d’empreses comercials i de serveis de la ciutat de Manresa on s’han previst dues línies de subvencions, una adreçada a les activitats econòmiques ubicades al Centre Històric, i l’altra per les activitats a la resta de la ciutat.

 

L’import total destinat a aquestes subvencions és de 60.000 euros i les sol·licituds es poden presentar a partir de demà, 22 d’octubre, fins al 31 d’octubre a través d’aquest enllaç: https://www.manresa.cat/seu/menu/fitxa/1095?nocache=1

 

La línia de  subvencions per a activitats econòmiques ubicades al Centre Històric de Manresa tenen una dotació pressupostària de 30.000 euros. L’import màxim a percebre d’aquesta línia serà de 3.000 euros. Pel que fa a la línia de subvencions per a activitats econòmiques ubicades a la resta del municipi també té una dotació de 30.000 euros i l’import màxim a  percebre és de 1.500 euros.

 

La finalitat d’aquestes subvencions és la dinamització comercial i econòmica de la ciutat, incentivant l’allotjament de noves activitats econòmiques, fet que també ajudarà a promoure obres d’adequació i l’arrendament de locals desocupats. També es dona suport al relleu generacional, evitant el tancament de negocis ja existents que es podria donar per causa de la jubilació de les persones titulars, o per circumstàncies anàlogues.

 

Trobareu més informació d’aquesta convocatòria en aquest enllaç

 

Per qualsevol dubte o aclariment podeu posar-vos en contacte a l’adreça següent:
promanresa.comerc@ajmanresa.cat o en 938 77 64 90. 

 

Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web