Programa COFIDES Impact - Fins al 31/12/2024 -

Programa COFIDES Impact - Fins al 31/12/2024 -


El programa COFIDES Impact té com a objectiu impulsar projectes d’inversió que generin impacte positiu en els ODS. Concretament, es tracta d’establir un vincle entre el finançament i l’impacte de les inversions a través d’indicadors clau de projecte o de l’establiment de procediments de gestió que posicionin millor a les empreses en la seva contribució als ODS de l’Agenda 2030. Aquest programa està finançat pels fons europeus Next Generation.  

Finançament vinculat a la sostenibilitat: 
Aquest finançament es basa en l’aplicació d’una bonificació en el preu del finançament a través del component variable de sostenibilitat del preu, lligat a la consecució de determinats Indicadors Claus de Rendiment (KPI) de caràcter sostenible.  

Assistència tècnica: 

El component d’assistència tècnica del programa aporta recursos no reemborsables dirigits a assumir, parcialment, les despeses de consultoria i formació especialitzada per a la millora de la gestió en l’àmbit ambiental i social de l’empresa que compti amb propostes de finançament aprovades.  

Quantia:

El pressupost s’assigna cas per cas (mai superior al 50% de la despesa total, sense IVA, del servei de consultoria, i amb un màxim de 50.000 euros).  

L’import màxim de bonificació en el tipus d’interès per operació és de 50.000 euros.  

Termini: 
El programa estarà obert fins al 31 de desembre de 2024

Més informació en aquest ENLLAÇ
Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web