Premi Iniciatives de Desenvolupament Empresarial - Fins al 31/10/2024 -

Premi Iniciatives de Desenvolupament Empresarial - Fins al 31/10/2024 -


L'organització del Premi a projectes Empresarials-Bages correspon a l'Associació de Professionals Sèniors al Servei del Territori-Gest! i compta amb el suport de l'Ajuntament de Manresa, de la Fundació Universitària del Bages, FUB i de la Universitat Politècnica de Catalunya, UPC, convoquem la 7ena edició del Premi d'Iniciatives de Desenvolupament Empresarial.

Si tens ja un projecte empresarial en marxa o en fase de creació i establert o en previsió d’establir-se a la comarca del Bages  pots presentar la teva candidatura fins el 31 d'octubre de 2024 i s'haurà de fer per correu electrònic info@gestcat.cat. Les bases del premi es poden consultar a la pàgina web l'Associació de Professionals Sèniors al Servei del Territori Gest! http://www.gestcat.cat/

PREMIS:

S'estableixen dues línies de dotació de premis:Premis per a projectes amb activitat iniciada i premis per a projectes sense activitat iniciada. El valor dels premis destinats en aquesta edició serà d'un total de 12.000 euros.

  • Premis per a projectes amb activitat iniciada:

Premi al projecte guanyador5.000,00 euros en metàl·lic (dotat per GEST!)

Premis complementaris al projecte guanyador:

1 beca de 1.500 euros en concepte de beca d'estudis de Postgrau/Màster de l'àmbit de d'empresa, de l'Escola de Postgraus del Campus Manresa de la UVIC-UCC (dotat per la FUBages).

1 ajut de 1.500 euros en concepte d'ajut al desenvolupament i prototipatge del projecte guanyador. A desenvolupar a les instal·lacions de l'EPSEM en els 6 mesos posteriors al lliurament del premi. (Dotat per la UPC).

  • Premis per a projectes sense activitat iniciada:

Premi al projecte guanyador1.000 euros en metal·lic (dotat per GEST!)

Premis complementaris al projecte guanyador:

1 beca de 1.500 euros en concepte de beca d'estudis de Postgrau/Màster de l'àmbit d'empresa, de l'Escola de Postgrau/Màster de l'àmbit d'empresa, de l'Escola de Postgraus del Campus Manresa de la UVIC-UCC. (Dotat per la FUBages).

1 ajut de 1.500 euros en concepte d'ajut al desenvolupament i prototipatge del projecte guanyador. A desenvolupar a les instal·lacions de l'EPSEM en els 6 mesos posteriors al lliurament del premi. (Dotat per la UPC).

DOCUMENTACIÓ A  APORTAR PER PART DELS PROJECTES PARTICIPANTS:

La documentació base que els projectes hauran de presentar, sense descartar que es pugui demanar altra documentació i/o informació que es consideri necessària, serà la següent:

  • Pla empresa / pla inversió / necessitats de finançament.
  • Balanç i compte d'explotació real/provisional dels exercicis que es considerin adients.
  • Document autoritzant a les entitats avaluadores a la consulta de la documentació aportada.
  • Formulari amb: E-mail i telèfons de la persona/es titular/s del projecte. Manifestació de la línia del premi a la que es presenten, per aquells projectes que portin menys d’un any en funcionament.
  • Document autoritzant a GEST! que es pugui fer el seguiment de l’evolució del projecte, d’acord amb la informació que se li pugui demanar a la persona/es titular/s del projecte

PRESENTACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ: 

• Enviant un e-mail a : info@gestcat.cat , adjuntant-hi la documentació sol·licitada.
• Personalment,  a través de qualsevol oficina de Obra Social “la Caixa”, radicada al Bages.
Trobareu tota la informació a les  bases del premi

PROJECTES SUSCEPTIBLES DE SER PRESENTATS:

Es podran  presentar tot tipus de projectes; tant de nova creació com  en funcionament, i a establir o establerts a la comarca del Bages.  La titularitat dels mateixos podrà ser tant de persones físiques com de qualsevol tipus de persones jurídiques.

AVALUACIÓ:

Els projectes presentats seran  avaluats per un tribunal format per les entitats participants : – GEST! – ProManresa – FUB – UPC

L’avaluació  es farà analitzant i puntuant els conceptes desenvolupats i consensuats per les entitats organitzadores, havent d’arribar a una puntuació mínima estipulada per a ser acreditat com a projecte finançable.

CONCEPTES A AVALUAR:

. Titularitat-antecedents: puntuació màxima: 30 punts

. Finalitat/viabilitat/credibilitat: Puntuació màxima: 30 punts

. Capacitat de generació de recursos: puntuació màxima: 40 punts

 La puntuació final obtinguda per a cada projecte, serà la mitjana de les puntuacions presentades per a les cinc entitats avaluadores.

Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web